Sälja

Vi hjälper er gärna med försäljning!

Vi hjälper både privatpersoner och företag med försäljningar av allt från enstaka föremål, till större partier och hela hem. Välkommen att besöka vår lokal på Lastvägen 3 i Trelleborg (lokalen mellan Colorama och Elgruppen) under våra öppettider. Vi gör då tillsammans en bedömning om vad vi kan ta emot till försäljning.

Skulle inte öppettiderna passa dig, hör av dig till oss så kan vi säkert hitta en lösning.

Hur går det till?

Om du har enstaka objekt går det naturligtvis bra att fylla i försäljningsformuläret nedan eller maila oss bilder och information om objekten så gör vi en bedömning om dessa är säljbara och återkommer så snabbt vi kan med svar.

Vill du lämna in ett större parti, ring först så avtalar vi en tid. Vi kan även hämta objekt om du inte har möjlighet att ta dig till vår lokal. Vid försäljning av hela hem, delar av hem, konkurs, dödsbon, källare, vind eller förråd kan du boka in ett kostnadsfritt hembesök.

När du har bestämt dig för att sälja skrivs en inlämningsorder. Där fyller vi i dina personuppgifter samt ditt kontonummer för insättning av likvid för sålda objekt efter auktionen. Du kan följa dina objekt och bud via Mina sidor på vår auktionssida.

Försäljningen redovisas 20 dagar efter auktionen.
Avgift per utrop (slagavgift) är 20 kr inklusive moms.
Försäljningsavgift per auktion är 20 % inklusive moms på det klubbade priset. (Ädelmetaller 10%)

Om dina objekt mot förmodan inte skulle bli sålda på auktionen, har du 7 dagar på dig efter auktionen att kontakta oss eller hämta tillbaka dessa. Vi kan även lägga upp dem för auktion under vissa förutsättningar och dialog. Görs inte något av detta tillfaller objektet/en Markus Auktioner att fritt förfoga över. Oftast skänks dessa objekt till hjälporganisationer såsom Lions.

Ångerrätt

Den försäljning som sker via Markus Auktioner AB omfattas av ångerrätt enligt den svenska lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Om köparen utnyttjar sin ångerrätt förbehåller sig Markus Auktioner AB rätten att utan föregående meddelande till Säljaren på nytt publicera föremålet för budgivning i enlighet med villkor enligt överenskommelse, varpå Markus Auktioner AB inte bär något ekonomiskt ansvar för förändringar av föremålets slutpris gentemot säljaren vid en omförsäljning.

Om köparen utnyttjar sin ångerrätt förbehåller sig Auktionsverket även rätten att återkräva eventuell utbetald ersättning från säljaren.

Lisa Larson "Larsons ungar"

Försäljningsförfrågan

Beskriv föremålen och skicka gärna bilder så återkommer vi med en värdering.

Välj filer (max 20mb totalt)

Kontakt

Markus Auktioner

Lastvägen 3

231 62 Trelleborg

+46 73-912 41 88

info@markusauktioner.se

Öppettider

Måndag-Tisdag: kl. 12-18

Torsdag: kl. 12-20

Lördag: kl. 09-14

Onsdag, Fredag, Söndag: Stängt

Följ oss
Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

© Software Copyright 2023 Skeleton. All rights reserved.