Transport

Har du ingen möjlighet att hämta ditt föremål och vill att vi skickar det?

Efter ett vinnande klubbslag, kontakta och meddela oss att du vill ha varorna skickade. Fyll i transportformuläret längre ned på sidan, ring 0739-12 41 88 eller maila oss på info@markusauktioner.se.

Skrymmande föremål?

Om varan du vill buda på inte får plats i en flyttkartong eller tex en servis med många delar ber vi dig kontakta oss innan auktionens slut, så du vet om vi kan skicka det eller du måste anlita ett fraktbolag som kommer hit och emballerar/transporterar det till dig.

Emballage

När vi noterat betalning av inköpt gods så packar, mäter och väger vi föremålet och kontaktar sedan dig med en separat fraktfaktura och när den är betald skickar vi godset. Vi använder oss av Postnord och DHL och av dem som blir billigast för kund. Pack/emballage kostnad på 100kr tillkommer på alla leveranser.

Försäkring

Observera att alla frakter är oförsäkrade och går ett föremål sönder under transport är det du som köpare som får reklamera till DHL eller Postnord och detta ska göras inom 7 dagar efter att du hämtat ut ditt paket. Försäkring för paket kan köpas till för en kostnad av 110kr. Alla transporter av ädelmetall och ädelstenar såsom smycken och mynt skickas spårbart via Postnord REK.

Egen transportlösning

När det gäller transport av större föremål t ex möbler, kristallkronor, stora tavlor, speglar osv så är det upp till köparen att beställa transport via valfritt fraktbolag som kommer hit och emballerar/transporterar godset till dig. Vi rekommenderar Artmove : 08-450 44 60 www.artmove.se.

Turordning

Vi packar & skickar paket efter en auktion i turordning och i mån av tid, har du bråttom att få ditt paket är du välkommen att hämta ditt föremål i vår lokal, egen fraktlösning eller via ombud.

Timo Sarpaneva, Festivo

Beställ transport

Välj filer (max 20mb totalt)

Kontakt

Markus Auktioner AB

Lastvägen 3

231 62 Trelleborg

+46 (0)739 12 41 88

info@markusauktioner.se

Öppettider

Måndag: 12:00 - 18:00

Torsdag: 12:00 - 20:00

Lördag: 09:00 - 14:00

Övriga dagar tar vi emot efter överenskommelse

Följ oss

© Software Copyright 2024 Skeleton. All rights reserved.